...Kategori-Kategori Pilihan...

Sunday, October 16, 2011

Buat Logo Sendiri..

assalamualikum...salam 1 malaysia...per khabar semua kawan2 sekelian...aku malas nak celoteh banyak2 kat sini just nak berkongsi 1 software yg menarik dgn kawan2 semua...software ni bagus kalu kawan2 lg kreatif lg lh bagus nak guna software ni...
software ni nama dia Aurora 3d text...guna dia nya nak buat logo atau tulisan2 lg cantik dan menarik lh...

untuk permulaan nya kawan2 kena download dulu software ni..
download kat sini

lepas download tu install jer kat pc tu...bab install ni x perlu lh diajarkan ya sb aku tahu kawan2 semua terror kan...

lepas tu apa lg pantai2 lh adjust nak guna tu yg..

good luck...tp ingat sementara stock masih ada di alam maya...
download jgn x download huhuhhuu....

1 kata-kata para sahabat......:

Anonymous said...

karen millen dresses outlet Bon Jovi says his daughter's overdose was "horrible"Rock star Jon Bon Jovi has opened up, revealing his "worst moment as a father" was the day his 19yearold daughter overdosed on heroin in November last year Ashton Kutcher meets Mila Kunis' parentsWhile his divorce proceedings with estranged wife Demi Moore seem to be moving at a snail's pace, Ashton Kutcher's relationship with girlfriend Mila Kunis is picking up speed. sac longchamp pliage

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL