...Kategori-Kategori Pilihan...

Wednesday, July 4, 2012

Apa Yang Mereka Cari Kat Blog Sesumpahmerah?

Salam buat semua...
entry hari ni sajer jer sebenarnya..
kau org tentu pernah cek kan dekat search keyword blog kauorg kan...
biasa apa yg org search dan jumpa blog kauorg...
ni salah satu search keyword kat blog sesumpahmerah...


menarikkan search keyword ni...
hahaahahahaa..
tiap kali aku cek search keyword mesti banyak jumpa search yg lucah2...
adussss...
terasa bersalah pulak diri ini...

6 kata-kata para sahabat......:

leakedknowledge said...

hahaa lelaki bogel? siapa yg cari nih? golongan hawa ka?isk2 :P

sesumpahmerah said...

xtahu lh...siapa lh yg mencari itu..gay kot hahahaaha

.::: Princess MOMOY :::. said...

mungkin sebab entry tuan hamba ada word tersebut tanpa sedar

khairolina said...

hahaha.golongan hawa jgk jd mangsa.. gelak berguling2 aq kopipes lelaki bogel... mcm2

Kitty said...

Fwahahahaha!! Ramai jugak org yg gatai ye nak cari porno..

Nasib blog kitty takde mcm ni lol

KA ( Klik Aje! ) said...

hahaha.. sabar je laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL