...Kategori-Kategori Pilihan...

Tuesday, September 20, 2011

Ciri Blog Yang Tidak Akan Mendapat Kempen Dari Nuffnang

Semua orang impikan kempen Bufferered Earning dari nuffnang setiap kali baru mendaftar menjadi rakan komuniti nuffnang. Bukan sahaja blogger baru malahan blogger lama pon berperasaan sama juga.

Jadi disini aku nak kongsikan kepada korang semua apa ciri-ciri blog yang memang kempen tidak akan singgah diblog korang.

Maklumat diatas redlomo perolehi sendiri dari jawapan yang diberikan oleh pihak nuffnang sendiri

Ini dia 5 ciri-ciri blog yang mengandungi kandungan seperti dibawah memang tidak akan dipertimbangkan untuk mendapat kempen.

1- Blog mengandungi semua video dari Youtube
2- Blog Pornografi
3- Kandungan blog berunsur cetak rompak (mp3, video dan download filem)
4- Kandungan blog berunsur politik (parti kerajaan & pembangkang)
5- Mengandungi isu-isu sensetif seperti perkauman dan unsur-unsur benci membenci

Jadi kesimpulannya kalau korang nak impikan kempen buffered earning singgah diblog korang.. jauhi 5 perkara diatas didalam blog anda.

Diharapkan sedikit maklumat diatas dapat menjelaskan mengapa buffered earning sukar untuk singgah diblog korang.

Andai kata ada masalah yang tidak jelas berkenaan nuffnang jangan segan untuk menghantar tiket pertanyaan. Kerana kakitangan nuffnang akan menjawap dengan mesra. You Great Nuffnang

sumber : redlomo

7 kata-kata para sahabat......:

Amirah Adnan said...

nasib baik takde entry macam2 tuh.. hehe

Ku Azhar said...

xde entry mcm tu...bnyk personal je..huhu

sesumpahmerah said...

selamat2

RinsyaRyc said...

>< ada kongsi video utube.. huhuhu.. kena buang ah? cayang ai...


http://bulatmata.blogspot.com/

sesumpahmerah said...

x sayang ke nak buang tu....depand pada hati lh...

RinsyaRyc said...

dh buang dah.. (sodeh)>>lagu korea ^^


http://bulatmata.blogspot.com/

sesumpahmerah said...

nape buang..nak kejar pulos ya...ni kan hak kita, kita tentukan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL