...Kategori-Kategori Pilihan...

Sunday, May 13, 2012

Benarkah Ini Gambar Dato' Siti Nurhaliza ?

sesumpahmerah nak kongsi 1 gambar menarik...
yg dikatakan gambar Dato Siti Nurhaliza pada zaman sekolah menengah...
jom tengok....


sesumpahmerah : apa komen2 sahabat semua...betul x ni gambar Dato' Siti masa sekolah...
cantik kan Dato' Siti..dari sekolah lg sudah diakui kecantikan dan bakat yg ada...

ini lak gambar Tiz Zaqyah masa sekolah...Link


6 kata-kata para sahabat......:

Michelle Hopell said...

mcm ye je tu ..
comel ar . ada mcm sy tak? lalala :P

sesumpahmerah said...

michelle sama lh heheheehehee(dalam ati sama pada spesis jer) jgn mare...

Tempoyak said...

comel comel

sesumpahmerah said...

berkenan ker heheeheh

Camy Alya said...

datuk ct memang cantikkk :)

Michelle Hopell said...

marah nie marahhhh :P
cuba la cakap sama ke
heehhehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL