...Kategori-Kategori Pilihan...

Saturday, May 12, 2012

Guru Jasamu Ku Kenang

Selamat Hari Guru...
sempena hari guru pada 16 mei ni aku nak ucapkan terima kasih kepada semua bekas2 guruku dan tahniah kepada kawan2 ku yg menjadi guru...
sesunguhnya jasa mu amat besar dan amanah mu amat berat...kerjamu amat mulia...
sesumpahmerah nak kongsi 1 video yg menarik untuk tontonan semua sempena hari guru...
jom lihat....




sesumpahmerah/: apa komen anda...jasa guru pasti dikenang...lagi2 bg pelajar yg macam dalam video tu...sampai mati dia akan kenang jasa guru heheheheheheee..

5 kata-kata para sahabat......:

sesumpahmerah said...

guru kaulh tukang kayu hahaahahaha...

CikMai said...

syg cikgu den, dah masuk u , sayang lecturer pulop... huhu

sesumpahmerah said...

sayang ker....

5zol said...

ni nk aku ketawa ke ape ni? lucu la pulak..

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/

sesumpahmerah said...

ketawa jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL