...Kategori-Kategori Pilihan...

Tuesday, May 22, 2012

Urgent - Iklan Tak Boleh Blah

Perlu kan segera...
so saper2 yg berminat dan berkelayakan sila hubungi no yg tertera...



sesumpahmerah : iklan yg memang menguris hati hahaahahaaa..macam mana ya rupa anak dia tu..sibuk kerja hingga lupa nak cari calon untuk ibu...anak ibu...

7 kata-kata para sahabat......:

sesumpahmerah said...

doktor tuuu...

arOlina said...

huhuhu tula... tp btul ka jgk ank dia doktor.. mustahil xde gf.. wehuu

sesumpahmerah said...

bz keje...doktor mana ada masa nak cari gf....

TyhaLee said...

alaaa kita tak termasuk ciri ciri tu , kalau tak dah call da . haha ! tak bole bla doe .

eiyqha said...

terdesak btoi..ngtkn nk call tdi p umo blom cukup la....
sorry ye mkck tdi dh berkenan ngn doktor nih p still x ckup syarat (^^,)....huhu

sesumpahmerah said...

offer pd org lain lh heheheheee

aswadz said...

psl pe xde gmbr lelaki tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL