...Kategori-Kategori Pilihan...

Monday, June 11, 2012

Lelaki Vs Wanita - Part 1


Kisah Di Bank..

Seorang lelaki sedang menuggu nombor giliran untuk kekaunter...
tiba2 seorang lelaki masuk nak menegur lelaki itu sambil senyum...
lelaki 1 :"ramai lak org hari ini.."
lelaki 2 : "entahlh..."
lelaki 1 :" nombor berapa?"
lelaki 2 :"2099"

lelaki 1 terus duduk dan diam sambil menunggu nombor gilirannya....

Di bahagian hadapan lelaki tadi ada seorang wanita sedang menuggu nombor gilirannya...
tiba2 seorang wanita lagi masuk dan duduk ditepi wamita tadi...
wanita 1 :" salam..nombor berapa?..kenapalah ramai sangat org hari ni..dah lh hari ini panas"
wanita 2 :"tak tahu lh biasa tak ramai..ni nombor baru 2045..saya punya 2066..lambat lagi..dah kaunter   lambat dari tadi lagi menunggu ni"
wanita 1 :"yeker...sabar je lh...mari dari mana lg ni?"
wanita 2 :" bla bla bla bla...bla ...bla
wanita-wanita itu terus berbual sampai lh keluar dari bank....
adussssss...

heheheheeheheheheheeeee...

kesimpulannya...anda simpul lh sendiri kat ruangan komen kat bawah ni ya...

sesumpahmerah : sabar je lh.....

9 kata-kata para sahabat......:

Ardini Izzati said...

Haha. Setuju sangat! Pompuan kan biasalah :)

sesumpahmerah said...

pepuan sudah menyokong heheheheehee....

khairolina said...

hahaha mcm menyindir aq ja.. hmmm .btw tuk menghilangkan bosan sebenar'y,sementara tggu giliran sampai.. haha

sesumpahmerah said...

menhilangkan bosan atau memang dah tabiat heheheheee...

CikMai said...

popuan mesra.... okay la..baru 1 malaysia...

eiyqha afiqha said...

ni salah satu cara nk tambah kenalan..ahak,janji jgn borak sal umah tngga...

sesumpahmerah said...

tu bukan baru 1 malaysia tp baru 1 bank heheheehe..kalau 1 malaysia sah xtido lh 24jam...

Muhammad Zizi Hafizzie said...

Betul2.. tambah kenalan sambil tunggu no giliran.. :D kirim salam wanita tu ehk.. hahaa

leakedknowledge said...

hahaha ini sgt benar...sama la mcm nk bli brg..yg laki nk bli brg, trus masuk kdai ambik brg yg die nk , byr.

yang mpuan, kne window shopping dlu stu shopping mall, last2 kata xdak brg nk bli...haha lol



http://encikcopypaste.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL