...Kategori-Kategori Pilihan...

Tuesday, December 6, 2011

Juri Program Realiti Kena Baling Coli

hai salam smeua teman dan kawan..lama takbuat new entry..
ni ada 1 cerita best..yg sememangnya best lah...
juri satu program realiti kena baling coli akibat mengagal kan peserta yg tengah audition hahahaahaa..padam muka juri...
di sini sesumpah sediakan foto2 kejadian tersebut...











....hahahahaaa...ni lh cabaran seorang juri...
...walaupun gagal untuk menyertai china idol tp peserta ini mungkin berpuas hati kelua bilik aution tanpa pakai coli hahahahaa....

6 kata-kata para sahabat......:

Syuk Ry said...

waaa.. giler kentang..

sesumpahmerah said...

tunjuk perasaan tu...

mR.aSLaN said...

untung juri . dapat coli free

Farah said...

nasib baik x baling yg "lain" lagi :D

zool said...

macam-macam hal.

Deqla manjew said...

betol2 nekad tu tanggal coli kat situ jugak..naseb la bkn spender..kalo tak pengsan!! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL