...Kategori-Kategori Pilihan...

Wednesday, December 7, 2011

Dulu Pakaian Pelacur Kini Jd Fesyen

...salam semua..apa khabar hari ni..semua ok ker..
kat sini sesumpah ada benda nak cerita sikit...
ni kisah fesyen zaman sekarang...kalu fesyen ni dipakai pada zaman dulu mesti kena kutuk giler tp skarang semua dah moden kan sampai tak ingat malu dah..
sesumpah sedia kan beberapa foto fesyen yg dulu hanya dipakai oleh pelacur tp kini ramai pepuan2 zaman skg pakai


...sesumpah tahu mesti ramai yg marah lepas ni kerana entry ni...yg mana pakai lh atau yg mana jdkan short pant ni 1 fesyen

HotPants

HotPants

HotPants

HotPants

HotPants

HotPants

HotPants

....maaf lh jika ada yg terasa tp ini lh hakikat yg kita perlu terima...

5 kata-kata para sahabat......:

aMyMaizuraAmer said...

pewwitt.. cun-cun lah ^^

sesumpahmerah said...

cun-cun gak tp gak....eeemmm

laskar pelangi said...

dasyat sekarang! huhuhu

shazika said...

ish3.. tatau nak kata pe dah..

Deqla manjew said...

biar la.. sendiri buat sendri la tanggung dosa.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL