...Kategori-Kategori Pilihan...

Monday, January 2, 2012

Monyet Pun Tak Tahan Tengok Awek Seksi

Salam Buat Semua teman dan kawan2 blogger semua...wow lama giler x update blog..kebusyan hujung tahun membuat aku x sempat nak update blog...biasalah kena tutup akaun kata org huhuhuhu..
apa2 pun selamat tahun baru 2012 untuk semua, semoga tahun ini lebih suksesssss ya...

bukan nak menugur tp ni apa yg aku perhatikan pada zaman sekarang..wanita2 ramai yg pakai seksi2 kata mereka fesyen..sekarang ni kalu g mall susah dah nak tgk wanita yg pakai baju kurung..boleh kira dgn jari jer sekarang ni..kalu x ada majlis tertentu jawabnya nampak lh lurah pakainanya tu huhhhuu..sory yer kalu ada yg terasa...

kat sini aku nak kongsi foto menarik...
berlaku kat seorang model kat bali...monyet pun x tahan tgk dia berkemban hahahaahaha...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL