...Kategori-Kategori Pilihan...

Tuesday, January 17, 2012

Chimpanzi Susukan Harimau

Mesra dan Kasih sayang...
jom tengok...









Foto Monyet yang sedang meminumkan susu pada seekor harimau ini berhasil diabadikan oleh seorang fotografer di sebuah kebun binatang di Thailand, tepatnya di Samut Prakan Crocodile Farm and Zoo. Sontak foto inipun kemudian menjadi bahan perbincangan di seluruh dunia, terlebih lagi saat foto tersebut dimuat di Dailymail.

p/s: saat perlu kan kasih sayang dan belum mengenal erti hidup...

4 kata-kata para sahabat......:

myzamar said...

kemesraan terjalin..macam dalam cerita kartun lak..terbaekkkkkk

sesumpahmerah said...

tika kecdik jer tu...besar kena baham dik harimau

Nazri Hanafiah said...

dalam hati harimau tu...kalau aku besar nanti...monyet ni aku nak makan! hahaha

Abdul Rosyid said...

Ih Lucu Banget Tuh Monyet Nyusuin Macan Mang Ibu Macan Ga mau Nyusuin Anak nyal lg ya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL