...Kategori-Kategori Pilihan...

Thursday, January 12, 2012

Remaja Mangsa Fesyen - Jepun

hai semua....
fesyen adalah 1 industri yg sentiasa berkembang di dunia skg....
kadang2 orang kata fesyen ni mengikut citarasa nafsu...mungkin ada betul nya kerana kalu pakai yg tutup aurat apa pun boleh tp kalu ikut nafsu fesyen nampak aurat mahal pun orang beli kerana namanya fesyen....
kadang2 trend fesyen ni sampai x masuk akal...

jom tengok fesyen budak2 remaja jepun..












p/s: harap2 remaja kita faham maksud fesyen dan maksud aurat...jgn kerana fesyen yg memuaskan nafsu orang lain kita main ikut jer...

2 kata-kata para sahabat......:

Faizal Raidenovich said...

Erkk....tak cantik pun tapi mata dok merenung jugak,haha!

Melayu Raya said...

Apa nak dihairankan,sekarang pun dah ada yg tayang seluar dalam.Kalu tak jaga budaya ni akan sampai juga kesini!!!Mak bapak kenalah prihatin sikit takut nanti cacing naik kemata!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL