...Kategori-Kategori Pilihan...

Sunday, April 29, 2012

BERSIH - SIAPA AMBIGA SEBENARNYA? - Ini Sejarah

Aku bukan penyokong politik tp aku pencinta islam...
mungkin ada yg akan marah dgn apa yg akan aku siarkan ini tp ini adalah hakikatnya....
mungkin juga ada yg menyokong kerana ini adalah sejarah sebenarnya...
ini ada video menarik untuk kita tonton tentang sejarah yg pernah berlaku di malaysia yg menyatukan umat islam tidak kira parti politik yg menentang golongan jahil (siapa mereka)...
anda tonton sendiri dan nilaikannya...



kepada kawan2 semua..sila bg komen yg membina...

4 kata-kata para sahabat......:

sesumpahmerah said...

ketahuilh ia wahai anak muda...jangan samapai emosimu diguna oleh mereka untuk mereka...
1 jer soalan nak tanaya..
Jika Hudud dijalankan menurut islam adakah Ambiga akan menyokong???...

CikMai said...

Masih tak cukup umur nak join politik, tapi yg saya tahu, saya benci kekerasan dan huru hara yg jadi mcm semalam T__T

thank you sesumpah join , kalau jadi top referral, dapat la hadiah , ehehe. tp utk lelaki nak bg adiah ape ye? kalau perempuan ade la adiahnye....

sesumpahmerah said...

cukup lh mai bg kasih sayang hahahahaahaha...

hazzim™ said...

hey .. bila bersih 4.0 pulakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL