...Kategori-Kategori Pilihan...

Wednesday, April 25, 2012

Selaput Dara Untuk Dijual





 KAHERAH: Ahli politik konservatif Mesir menyeru kerajaan mengharamkan pengimportan selaput dara tiruan buatan China bagi memalsukan status seseorang wanita. Bernilai kira-kira RM105 setiap set, alat itu digunakan wanita yang tiada dara ‘memulihkan’ status mereka sebelum berkahwin.


 Wakil Ikhwanul Muslimin, Sheikh Sayed Askar, turut menyeru ulama mengeluarkan fatwa mengharamkan penggunaan alat itu. “Jika dibiarkan berada di pasaran, ia akan memalukan negara,” katanya semalam. – AP

p/s: macam2 dah manusia boleh buat...kerana ada permintaan maka terhasillh penawaran...
harap2 benda ini pun di haramkan di malaysia kerana ia boleh mendatangkan masalah 1 hari nanti.

4 kata-kata para sahabat......:

CikMai said...

huii kalau ada natang nie kt sini, lagi la ramai org2 tak hargai maruah..

sesumpahmerah said...

ala kat malaysia banyak tawar khidmat pemulihan dara...

CikMai said...

ye ke ... maybe berguna utk org yg dah kawin or mangsa rogol , tp kalau yg salahguna tu,ermm alahai...

sesumpahmerah said...

berguna ker....untung lh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL