...Kategori-Kategori Pilihan...

Tuesday, May 10, 2011

...puteri saadong...

...tengok tajuk entry mcm nak crita sejarah..tp ni memang sejarah gak tp bukan sejarah puteri saadong lh tp sejarah Cik Sesumpah masa pergi mengajar budak2 kat sekolah puteri saadong...belum tu tgk gambar dulu ya :
..bagus budak2 ni blaja..tp gak ada gak hak moteng tu yg x tahan tu..ni lh budak2 org nak bg ilmu x nak..bila dah masuk umo mcm Cik Sesumpah ni baru nak nyesal huhuuu...
...BLAJA LAH RAJIN2 ADIK KU...

2 kata-kata para sahabat......:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam kenal .br jek follow.kes ponteng tu biasalah bg anak2 remaja.bkn semuanya baik.ada gak yg nakal kan?

sesumpahmerah said...

ni lh budak2..kslu bgtau kata dia lbh tau tp gak bila sampai masa baru nak nyesal..kenapa x nak ambik peluang yg ada..rugi masa dan usia..tq lydia follow...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL