...Kategori-Kategori Pilihan...

Monday, May 9, 2011

...kenapa perlu promote blog?...

..aku pun heran kenapa semua org sibuk nak promote blog..semua pakat2 nak tambah folowwer..
..apa sebenarnya tujuan kita wat blog n menulis kat blog..semua ada tujuan masing2 dan ada agenda masing2...
..ada org buat blog sebagai diary hidup..ada orang sbgai tempat luah perasaan..ada jugak yg jd kan blog sebagai alat untuk menunjuk kan bakat...
..apakah pentingnya promote blog...
..tp apa yg aku rasa sebenanya semua org sibuk nak promote dan tambah folowwer kerana duit..kerana bg mereka bila mereka dah daftar dgn adviser mcm nuffnang gan advlet kena cari ramai2 folowwer lepas tu bila ramai so jd ramai lh yg datang tgk blog bila dah ramai jd peluang semakin tinggi untuk tambah duit...
...BETUL TAK....

1 kata-kata para sahabat......:

tz-mlt said...

memang betul smua 2...tp dah adat dunia skang, drp buat bnda salah, bek kta berblog smbil2 blg jana pndptan...lau ade rzki lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...cOpYrIgHt...

...cOpYrIgHt...
Sesumpah ingin mengucapkan terima kasih kepada kawan2 dan teman2 yg sudi datang menjengah ke blog sesumpahmerah.blogspot.com ini... Setiap entry dalam blog ini adalah untuk personal use dan sharing dgn semua rakan2 serta ada diantaranya adalah diambil dari third party... Apa2 pun terima kasih kerana sudi datang dan sudi lh follow blog ini serta jgn lupa untuk klik LIKE fan pages yg ada sebagai tanda sokongan untuk... sesumpahmerah.blogspot.com sesumpah sayang kamu semua.. LOVE U ALL